Questions? Give us a call: +31 20 589 16 95
DNL-Bibliotheek-1

Banningzaal

Stijlvolle kamer met pantry

De Banningzaal is perfect voor vergaderingen of kleinere presentaties. Door de donkerblauwe wand en de gordijnen met een unieke print heeft deze ruimte een geheel eigen sfeer. Wat deze ruimte echt uniek maakt is de aanwezigheid van een pantry. Hierdoor kan een zakelijke meeting heel goed gecombineerd worden met een borrel en hapjes. Perfect voor de lange avond vergaderingen of uitgebreide brainstormsessies.

Deze zaal is vernoemd naar de Banning vereniging. Zij organiseren activiteiten op het snijvlak van levensovertuiging, religie en sociaaldemocratie. De Banningszaal is uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, break outs of als catering ruimte naast de Vrijburgzaal. Het unieke is de eigen pantry die de zaal bezit. Zo heeft deze een eigen kookblad en koelkast waardoor je jouw evenement binnen deze zaal goed kan combineren met de catering. Daarnaast heeft de zaal een ingebouwde beamer in het plafond. De zaal bevat verder een bijzonder vitragegordijn die het design heeft van een speciaal wandtapijt. Hierdoor heeft de zaal weinig aankleding nodig.

Tweede verdieping | 40m2

22 pax

12 pax

12 pax

12 pax

Amerpodia / Rode Hoed / Banningzaal

Eigenschappen, faciliteiten en service

De Banningzaal is uitgerust met basisfaciliteiten voor presentaties, vergaderingen of brainstormsessies. Deze zaal heeft de volgende mogelijkheden:

Laptop
Flexibele opstelling
Beamer en scherm
Geluidsinstallatie
Natuurlijk daglicht
Livestreaming
Webmeetings en conference call
Wi-Fi

Martien

Sales & Events Manager

Geïnteresseerd in de Rode Hoed?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.