Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Bruiloft

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Amerpodia. Met vier monumentale panden in hart van Amsterdam die ieder een eigen identiteit hebben, ben je een stap dichterbij de bruiloft waar jullie van dromen. Ga voor klassiek in het gerenoveerde Felix Meritis, rauw in Compagnietheater, sereen in De Nieuwe Liefde of dompel je onder in de geschiedenis in Rode Hoed. Voor iedere smaak wat wils, altijd met de service waar Amerpodia om bekend staat.

Alle locaties zijn geschikt voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk, de receptie, het diner en andere feestelijke gelegenheden. Door de sprekende karakter van de huizen en de mooie ligging kan zelfs de fotoreportage hier goed worden uitgevoerd.

Tot in de puntjes

Met chef-kok Herni Musch als vast gezicht in het cateringteam van Amerpodia, staan wij garant voor de heerlijkste gerechten tijdens jullie diner. We hebben standaard dinerarrangementen; sitdown dinner van drie-gangen en een walking dinner van vijf-gangen. Een gepersonaliseerd cateringconcept, passend bij jouw wensen is natuurlijk mogelijk. Food inspiratie opdoen?

Bekijk de banquetingmap

Alles onder één dak

Van de ceremonie naar het diner, om je als bruidspaar terug te trekken tot de entree op het feest: met meerdere zalen bij onze locaties, kunnen we met jullie de ideale dag uitstippelen. Zo hoeven jullie op de dag zelf alleen maar te genieten van elkaar, de gasten en het uitzicht vanuit onze locaties over de Amsterdamse grachten.

Een voorbeeld van de dag

Om een goed beeld te geven hoe de bruiloft op een van onze locaties eruit zou kunnen zien, we een fictief arrangement samengesteld. Hierbij hebben we een ceremonie voor 80 gasten, een receptie voor een soortgelijk aantal en een feest voor 200 gasten, dit arrangement is haalbaar voor al € 55,- per gast.

Verloop van de dag:

  • Van 15:00 – 16:30 uur zal de ceremonie plaatsvinden waar ongeveer 80 gasten aanwezig zijn
  • Om 16:30 uur zal 80 gasten de receptie starten en worden er prosecco, hapjes en drankjes geserveerd tot 18:00 uur
  • Van 18:00 – 20:30 uur zal er een diner afgestemd op jullie wensen worden geserveerd voor 80 gasten, hierbij zijn de dranken en koffie/thee inbegrepen
  • Om 20:30 uur start het feest voor 200 gasten inclusief een welkomstdrankje, hapjes en drankjes
  • De dag sluiten we om 00:30 uur af

Dit arrangement is inclusief drank tijden de receptie en het feest, een cocktail jullie op het lijf geschreven is, prosecco, basis aankleding van de zalen, personeel, bloemstukken en tafelbloemstukken. Wil jij een soortgelijk arrangement? Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Een onvergetelijk entree

Wil je net dat extra’s toevoegen op deze speciale dag? De locaties van Amerpodia liggen alle vier aan het water. Met ons vaararrangement voeg je een extra moment voor jullie (en een intiem gezelschap) toe. Perfect voor een heerlijk borrel op de Amsterdamse grachten.

Laura

Sales & Events Manager

Mag ik jullie verder helpen?

Graag spreek ik met jullie de opties per locatie door en vind ik extra mogelijkheden om jullie de droombruiloft te bezorgen.