Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Iets te vieren?

Nog op zoek naar een prachtige locatie voor een groots Kerstdiner? Een bedrijfsfeest om de resultaten van 2018 te vieren? Of een kick-off event voor 2019? Wat je ook wilt vieren en in welke vorm, we denken graag met je mee. Aangezien we vier historische locaties in het centrum van Amsterdam bezitten, met in totaal 25 verschillende ruimtes, kunnen we zowel intieme evenementen van 8 personen tot grootse feesten of presentaties van 500 personen hosten. Een stoere maar warme locatie vind je in het Compagnietheater, Rode Hoed was ooit een schuilkerk en daardoor zeer authentiek en sfeervol, in De Nieuwe Liefde waan je je in een heel andere sfeer; licht, ruimtelijk en open. Felix Meritis wordt momenteel gerenoveerd en is dus gesloten. Alle locaties hebben een eigen keuken waardoor het zeer geschikt is om jouw gasten te voorzien van heerlijke hapjes of feestelijk diner te organiseren.

We hebben nog een aantal data beschikbaar in de komende drukke feestperiode. Bel direct om te checken of jouw voorkeursdatum nog beschikbaar is: 020 598 1680

Bekijk onze 3 locaties

Laat je inspireren!

Weet je al wat je wilt organiseren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze drie locaties

De Nieuwe Liefde

De hedendaagse architectuur maakt het mogelijk het gebouw te transformeren naar jouw persoonlijke wensen. Tevens draagt het lichte en ruimtelijke gevoel van De Nieuwe Liefde bij aan een open en vriendelijke sfeer om zo van elk evenement een unieke ervaring te maken. Je kunt gebruik maken van het hele pand door bijvoorbeeld eerst een receptie te houden in de Foyer of in de Serre en daarna een diner of feest in de Grote Zaal. We denken graag mee in de aankleding of optredens en onze chef-kok Henri verzorgt de heerlijkste gerechten.

Compagnietheater

Compagnietheater kan in zijn geheel exclusief worden afgehuurd voor jouw zakelijke en persoonlijke evenementen en heeft een capaciteit van maximaal 500 personen. De locatie kan eenvoudig worden gestyled in het thema van jouw feest. Met een Grote Zaal en een Kleine Zaal, Zuilenzaal, Foyer en een gezellig Café is dit een ideale locatie om een groots feest met meerdere onderdelen te organiseren. We hebben uitmuntende licht, beeld  en geluid faciliteiten en kundige technici in dienst die jou helpen er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Rode Hoed

Naast bestuursvergaderingen, congressen en  symposia, is deze locatie ook uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, recepties en diners. De prachtige raampartijen, authentieke details en uitmuntende akoestiek maken van Rode Hoed een karaktervolle én zeer toegankelijke, stijlvolle plek om samen te komen. De Oosterhuiszaal is perfect geschikt voor diners en feesten. Of een combinatie? Diner eerst op het balkon met je gasten en zet daarna de avond voort met een groots feest beneden. Met haar authentieke uitstraling heeft de Oosterhuiszaal niet veel aankleding nodig om er een zeer sfeervolle avond van te maken!