Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Amerpodia zoekt Sous chef Catering (18-36 uur p.w.)

Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater zijn vier historische panden in het hartje van Amsterdam, verenigd in Amerpodia B.V. Deze 4 evenementenlocaties herbergen in totaal 25 zalen en worden gebruikt voor congressen, vergaderingen, huwelijken en culturele programmeringen. Het cateringconcept van Amerpodia onderscheidt zich door maatwerk op hoog niveau. Bij ons wordt er enkel gewerkt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten – bij voorkeur uit de streek en met seizoensproducten. Dit doen we voor uiteenlopende concepten; van walking dinners voor 450 personen tot een simpele broodjeslunch voor 10 personen en van een Asian streetfood thema-avond tot een klassiek Franse sit down dinner.

Als Sous chef ben je i.s.m. de Chef kok verantwoordelijk voor de banqueting keukens bij Amerpodia. Je geeft leiding aan een team en je werkt zelf mee. Je streeft hoge kwaliteit na en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. In deze zelfstandige functie kun je je creativiteit en je organisatorische talent helemaal kwijt.

Wat bieden wij?

  • Een werkplek in een professionele keukens op prachtige locaties hartje Amsterdam;
  • Veel zelfstandigheid en eigen inbreng;
  • Een informele, open en collegiale sfeer;
  • Een prima salaris, afhankelijk van ervaring;
  • Een jaarcontract.

Wie ben jij?

Met het keukenteam streef je hoge kwaliteit na en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau, beschikt over een afgeronde koksopleiding minimaal 6 jaar werkervaring;
  • Je respecteert de werkprotocollen/processen- en presentatie methoden (banquetingconcept);
  • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en een echte team player op de werkvloer;
  • Je bent ervaren in het inkopen van (dagverse) producten/ingrediënten en je draagt zorg voor de ontvangst, controle, opslag en beschikbaarheid van producten, middelen en apparatuur;
  • Je zorgt dat de keuken er altijd netjes uitziet en je leeft de HACCP-regels nauwgezet na;
  • Je bent gastvrij, kwaliteits- en klantgericht;
  • Je bent innovatief, oplossingsgericht, goed georganiseerd, creatief en je hebt oog voor detail;
  • Je bent stressbestendig, gaat gestructureerd te werk en weet prioriteiten te stellen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Herken jij je in dit profiel en wil je kennis met ons maken, reageer dan vóór 11 november op deze vacature door een mail en C.V. te sturen naar sollicitaties@amerpodia.nl, t.a.v. Rozemarijn Vermeulen. Wil je aanvullende informatie, bel naar: 020 5891680.