Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Junior producer

Amerpodia zoekt vanaf september 2019 een fulltime (36 uur) junior producer.

Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater zijn vier historische panden in het hartje van Amsterdam, verenigd in Amerpodia B.V. Deze 4 prachtige evenementenlocaties herbergen in totaal 25 zalen en worden gebruikt voor congressen, vergaderingen, huwelijken en culturele programma’s. Wellicht ken je ons van Skin Deep, Robots & Romans, What ISH Gender, It’s the Food, My Friend, Moderne Fabels (Felix X Artis) of De Avond van de Filosofie? Zomaar een greep uit de vele voorstellingen, debatten, workshops en lezingen die wij organiseren.

De uitvoering van deze evenementen zijn de verantwoordelijkheid van het productieteam van Amerpodia. De productie realiseert zowel onze eigen culturele programmering als onze sales-evenementen. Dit kan variëren van een theatervoorstelling tot een congres en van een meerdaags festival tot een diner of een politiek debat. Geen enkele werkdag is hetzelfde.

Wij zoeken een junior producer die zich voor langere tijd aan ons wil binden. Iemand met hart voor de zaak en een flexibele instelling. Idealiter iemand die zakelijk is, met een passie voor theater, kunst en cultuur. Een organisatorisch talent die samen met ons in een hecht, betrokken team wil knallen.

Wie ben jij?

  • Je hebt nog niet zoveel productionele ervaring maar bent leergierig, enthousiast, energiek en je werkt graag in een team;
  • Je bent gastvrij, kwaliteit- en klantgericht;
  • Je bent oplossingsgericht, goed georganiseerd, creatief en je hebt oog voor detail;
  • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je spreekt goed Nederlands en Engels;
  • Je bent flexibel in je werktijden en ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar;
  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd.

We bieden een jaarcontract, met een eventuele verlenging. Het salaris (tussen €1.834,- en €2.608,-) is afhankelijk van ervaring en opleiding. Kandidaten met een cultureel diverse achtergrond worden aangemoedigd te reageren. Gezien de samenstelling van het team hebben we een lichte voorkeur voor een mannelijke kandidaat.

Herken jij je in dit profiel en wil je kennis met ons maken, reageer dan voor 15 juli op deze vacature door een mail en C.V. te sturen naar sollicitaties@amerpodia.nl, t.a.v. Rozemarijn Vermeulen. Wil je aanvullende informatie, mail/bel dan met Nicky Cammaert: productie@amerpodia.nl of 020 5891680.

 

Amerpodia ambieert een inclusieve organisatie te zijn. Bij de samenstelling van onze teams letten we daar expliciet op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.