Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Stage Creatieve Communicatie

 

Kom bij Compagnietheater, Felix Meritis, Rode Hoed en De Nieuwe Liefde stage lopen!

Ben jij een creatieve geest met een voorliefde voor theater, kunst, literatuur en maatschappelijk debat? Denk je in beelden, droom je in gifjes, maak je graag video’s en vreet je social media? Studeer je Communicatie, Multimedia Design, Graphic Design, of een andere opleiding? Kom dan bij ons stagelopen. Als stagiair Creatieve Communicatie ben jij verantwoordelijk voor het maken en bewerken van programmabeelden, Instastories, trailers, en beeldende social media content. Met een creatief oog weet je verschillende doelgroepen te bereiken en ziet de website en onze social media kanalen er altijd spic and span uit. 

Over Amerpodia

Felix Meritis, Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater vormen samen een nieuwe krachtige culturele onderneming; Amerpodia. Met onze programmering spelen we een grote rol in het culturele leven van deze stad. Amerpodia is een bedrijf met een duidelijke missie, namelijk het bijdragen aan een mooiere wereld. Dit doen we door nieuwe inzichten te creëren en tegenstellingen te overbruggen, door middel van verkennende en verbindende programma’s voor geïnformeerd publiek. Al onze werknemers vormen samen een enorm sterk team en werken ieder met passie. Je bent welkom bij alle culturele activiteiten van onze huizen en samen met de andere afdelingen zet je unieke programma’s neer zoals What ISH gender?, De grote millennialshow, Skin Deep, Felix Meritis in Artis en veel meer!

Wij zoeken: 
Een creatieve en zelfstandige collega. Je hebt een creatieve geest, creëert content met je mobiel en denkt vooral buiten de gebaande paden. Kunnen werken met designprogramma’s als Photoshop, Illustrator, InDesign en/of Premiere Pro is een pré. We werken in een kleine afdeling en dat betekent dat je veel zelfstandige taken en verantwoordelijkheden krijgt. Bij Amerpodia kan jij jouw passie voor content creëren en online marketing ontwikkelen.

Wat ga je doen?

 • Je denkt actief mee over de visuele communicatie en pr van de culturele programma’s
 • Je bedenkt hoe je de doelgroep activeert en interesseert voor een programma dmv visuele content zoals trailers, foto’s, animaties, video’s. Deze content creëer je dan zelf en samen met onze vaste vormgever
 • Je zet programma’s online en zorgt dat de content van de vijf websites altijd up to date is
 • Je bent aanwezig tijdens evenementen en maakt indien relevant foto’s van het programma
 • Je bent verantwoordelijk voor content creatie en beheer van onze social media kanalen
 • Je ondersteunt onze marketingcommunicatie afdeling op alle mogelijke vlakken en draait volledig mee in het team

Wij bieden 

 • Toegang naar al onze culturele programma’s
 • De kans om volledig zelfstandige werkervaring op te doen
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Ruime begeleiding waar nodig
 • Gratis lunch op de dinsdag
 • Een maandelijkse borrel en andere activiteiten
 • Een informele werksfeer en zeer gezellige collega’s
 • Marktconforme stagevergoeding

Ben jij geïnteresseerd in onze culturele programmering en blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in en buiten de stad? Lijkt het je geweldig jouw creatieve communicatie vaardigheden toe te passen in de praktijk? Dan kan het zomaar zijn dat deze stageplek echt iets voor jou is.

We zoeken iemand vanaf augustus. Ben je dan nog op vakantie? Dan is september ook mogelijk.

Meer weten?
Stuur je CV en motivatie t.a.v. Marlies Vriesendorp: marlies.vriesendorp@amerpodia.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je ook telefonisch contact opnemen via 020 – 589 1680.