Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Stage Producer

Amerpodia zoekt vanaf september 2019 een fulltime (36 uur) stagiair(e) die een MBO/HBO studie doet in de richting event management/productie. De stage is  minimaal 3 maanden, bij voorkeur 6 maanden.

Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater zijn vier historische panden in het hartje van Amsterdam, verenigd in Amerpodia B.V. Deze 4 prachtige evenementenlocaties herbergen in totaal 25 zalen en worden gebruikt voor zakelijke evenementen, festivals en culturele programma’s.

De uitvoering van deze evenementen zijn de verantwoordelijkheid van het productieteam van Amerpodia. Het team bestaat uit vijf producers. Wij hebben allemaal onze eigen evenementen, maar werken hecht samen. Als Stagiair(e) help je mee met het realiseren van zowel onze eigen culturele programmering als onze sales evenementen. Dit kan variëren van een theatervoorstelling tot een congres en van een meerdaags festival tot een diner of een politiek debat. Geen enkele werkdag is hetzelfde. In deze functie kun je je creativiteit en je organisatorische talent verder ontwikkelen.

Wij zoeken een enthousiaste, actieve stagiair(e) die het niet erg vindt om op gekke tijden te werken. Iemand met een zakelijke instelling en een passie voor theater, kunst en cultuur. Maar vooral iemand die zin heeft in een leuke uitdaging en samen met ons in een hecht, betrokken team wil knallen.

Wie ben jij?

  • Je hebt de ambitie om de beste event producer van Nederland te worden;
  • Je bent enthousiast, sociaal, leergierig  en werkt graag in een team;
  • Je bent gastvrij, oplossingsgericht, georganiseerd en creatief;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

We bieden je een stagevergoeding van 400€ in de maand voor 36 uur, een fijne en diverse werkomgeving, een super leuk team en de mogelijkheden om alles te leren wat je wilt.

Gezien de samenstelling van het team hopen we dat mannen met een cultureel diverse achtergrond reageren op deze stagevacature.

Past dit bij jou en wil je kennis met ons maken, mail dan voor 1 augustus naar Robin van der Lende: productie@amerpodia.nl of bel 020 5891680