Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Commercieel Directeur

Amerpodia is op zoek naar een commercieel directeur die in staat is de ambitieuze commerciële doelstellingen te realiseren. Een mooie positie voor een ondernemend en gedecideerd persoon die resultaten behaalt en zowel de mensen als de commerciële organisatie laat groeien. Iemand die denkt in het creëren van toegevoegde waarde.

Amerpodia

Felix Meritis, Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en Compagnietheater vormen samen een nieuwe krachtige culturele onderneming, Amerpodia, die met haar programmering een grote rol speelt in het culturele leven van Amsterdam. De vier cultuurhuizen met ieder een eigen identiteit en oorsprong bieden een platform waar kunst, debat, wetenschap en zingeving samenkomen. Deze vier prachtige evenementenlocaties herbergen in totaal 25 zalen en worden gebruikt voor congressen, vergaderingen, huwelijken en culturele programma’s.

Functie

Je wordt verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van Amerpodia en rapporteert aan de algemeen directeur. Op basis van strategische visie werk je het commerciële beleid verder uit en draag je zorg voor de implementatie en uitvoering. Je neemt commerciële initiatieven, bedenkt nieuwe verkoopconcepten en toetst deze binnen de marktsegmenten. Je leidt op een inspirerende wijze de commerciële activiteiten – horeca en verhuur – en zorgt voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. Als manager inspireer, stimuleer en enthousiasmeer je alle betrokken medewerkers op de verschillende locaties. Coaching en begeleiding van de aan verkoop gelieerde teams staat centraal. Vanzelfsprekend ben je zelf ook een actief teamlid.

Positie

Samen met de algemeen directeur voer je de directie over de onderneming waarbij de algemeen directeur de eindverantwoordelijkheid draagt. Rapportage geschiedt aan de directie van Amerborgh, waar de onderneming onderdeel van is.


Profiel
  • Opleidings/denkniveau HBO/WO
  • Circa 10 jaar aantoonbare ervaring in commerciële posities in organisaties van vergelijkbare omvang
  • Kennis van – en ervaring met – de hospitality branche in Amsterdam
  • Gericht op resultaat en verdere ontwikkeling van de onderneming
  • Affiniteit met de programmering van Amerpodia is een grote plus
  • Ervaring in het aansturen van commerciële teams
  • Sterke persoonlijkheid met een groot netwerk
  • Ambitieus, klantgericht, besluitvaardig
  • Peoplemanager en teamplayer

Wij bieden

Een uitdagende baan in hartje Amsterdam bij een jonge organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met een team van betrokken en gepassioneerde mensen op unieke locaties met een rijke geschiedenis en historie.

Het gaat om een full time (36 uur) contract voor 1 jaar – met uitzicht op een vaste aanstelling– tegen een marktconform salaris (e.e.a. afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd).

Reageren

Je kunt je schriftelijke sollicitatie (voorzien van motivatie en CV) voor 21 januari sturen naar sollicitaties@amerpodia.nl t.a.v. Rozemarijn Vermeulen.

Gezien de samenstelling van het team roepen we specifiek kandidaten met een cultureel diverse achtergrond op om te reageren. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Rozemarijn Vermeulen via rozemarijn.vermeulen@amerpodia.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.