Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Offerte aanvraag

Jouw partner van A tot Z

Extra services

Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche, en een oog voor detail, biedt Amerpodia een scala aan extra services en op maat gemaakte diensten. Van aankleding, hotelovernachtingen tot livestreaming. Omdat wij weten wat de uitdagingen zijn, zullen we nauw met je samenwerken om alles vlekkeloos te laten verlopen. Op een manier die het beste bij je past. Op aanvraag creëert ons team van professionele producers, technici en de chef-kok, het evenement tot in de kleinste details.

 

 

Amerpodia catering

Wij zorgen graag voor jouw gasten met heerlijk eten en drinken. Van een simpele maar aangename lunch tot experimentele cateringconcepten. Ons keukenteam, met chef-kok Henri Musch aan het roer, legt jouw gasten graag in de watten passend bij je wensen en budget. Food inspiratie opdoen?

Bekijk de banquetingmap

Dit regelen we ook graag

Ondersteunend personeel

Ons team van professionals ondersteunt je graag met je evenement. Onze hostesses, bediening, technici, producers, receptie medewerkers, beveiliging en schoonmakers zullen er voor zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt.

Sprekers en moderators

Een goede spreker of moderator heeft aandacht voor het publiek, helpt het programma soepel te verlopen en geeft diepgang aan het evenement. Wij kunnen je helpen de meest geschikte persoon voor je evenement te vinden die je publiek zal inspireren.

Hotelreserveringen

Op zoek naar overnachtingen in Amsterdam in de dagen rondom het evenement? Op verzoek regelen wij de overnachtingen voor jou en je gasten bij een hotel op loopafstand van onze locaties.

Parkeren

In het centrum van Amsterdam lastig parkeren? Wij zorgen voor een vlotte doorstroming van aankomst en vertrek zonder het zoeken naar een parkeerplaats. In samenwerking met WeParc vinden we de parkeermogelijkheid die jouw gasten het beste uit komt.

Ticketing

Kaartverkoop voor het evenement? Wij kunnen dit in zijn geheel uit handen nemen en houden jou op de hoogte van de verkoop in voorbereiding naar het evenement.

Livestream

Door middel van een livestream vergroot je je publiek enorm, zonder een grotere locatie te hoeven boeken. Met onze livestream mogelijkheden van hoge kwaliteit, ben je in staat om je evenement met de hele wereld te delen en om je doelgroep op een hele nieuwe manier aan te spreken.

Technische ondersteuning

Elke zaal en vergaderruimte is uitgerust met moderne technische faciliteiten die geschikt zijn voor elk type evenement. Tijdens het evenement kun je gebruik maken van onze technici en apparatuur zodat jij je kan concentreren op je gasten.

Fotografie en aftermovies

We werken samen met ervaren fotografen en filmmakers om jouw evenement goed vast te leggen.

Event design

Onze producers helpen graag bij de aankleding van je evenement: van concept tot de uiteindelijke uitvoering. Zodat het evenementen een blijvende indruk achterlaat bij je gasten.

Vaararrangement

Vergaderen op een prachtige locatie in hartje Amsterdam en afsluiten met een vaartocht over de grachten? Deze lente en zomer is het mogelijk om bij Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en Rode Hoed een vaararrangement te boeken. Van de catering tijdens de vergadering tot de borrel op de boot. Wij zorgen dat alles geregeld is. Afsluitend een diner in een van onze locaties?

Virtual event

Van presentatie of seminar tot aan rondetafelgesprek: je bereikt je publiek online. De Livestream Studio in de Zuilenzaal van Felix Meritis, maakt dit mogelijk. Met de boekenkasten van het Departement der Koophandel en Letterkunde als achtergrond, uitzicht over de Keizersgracht en alle techniek die jij kunt wensen voor iedere vorm van livestream, rest er eigenlijk nog maar één vraag: wát ga je streamen?

Podcast Studio

Ook voor podcastst met een (klein) publiek is deze Livestream Studio beschikbaar. We denken graag met je mee om zoveel mogelijk interactie en impact los te krijgen met jouw gewenste podcast.