Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Felix Meritis

Koepelzaal & Sterrenzaal

Inspirerend en rustig

De Koepelzaal en Sterrenzaal werden oorspronkelijk gebruikt als observatorium voor de sterrenkunde. Dit was dan ook het Departement van de Sterrenkunde. De hoogte en opstelling van deze zaal leenden zich perfect voor het onderzoek naar de sterren.

De Sterren- en Koepelzaal zijn uiterst geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, congressen, break-outs en borrels. Omdat de zalen haast aan de Husly Lounge gevestigd zijn is het ook zeer makkelijk om het hiermee te combineren. Daarnaast is de ontvangstruimte binnen deze zaal ook een mooie toevoeging om jouw gasten te verwelkomen met een drankje of hapje. Uniek is de ovale vorm van de ruimte waardoor je een 360 graden uitzicht over Amsterdam hebt. De oude traditionele houten balken geven een sfeervol karakter en door de extra break-out ruimte binnen de zaal, zijn de mogelijkheden groot.

 

5e Verdieping | 157 m2

80 pax

60 pax

20 pax

12 pax

Eigenschappen, faciliteiten en service

Zalen met veel daglicht en een 360 graden uitzicht over heel Amsterdam. En extra sfeervol door de originele balkenconstructie. De Koepelzaal en Sterrenzaal zijn ruimtes waar je echt even je rust kan pakken.

Wi-fi voor je gasten
Prachtig uitzicht

Calvin

Sales & Events Manager

Geïnteresseerd in Felix Meritis?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Maak van deze zaal een Livestream Studio

Van presentatie, seminar tot aan ronde tafel gesprek: je bereikt je publiek online. De Livestream Studio maakt dit mogelijk. De apparatuur is in alle vier de huizen en in verschillende opstellingen beschikbaar.