Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Felix Meritis

Livestream Studio

Bereik je publiek online

Vanaf een historische plek, middels state of the art techniek, jouw publiek online bereiken? Je doet dat bij Amerpodia!

Kies je de Zuilenzaal van Felix Meritis of de Oosterhuiszaal van de Rode Hoed? Wij zijn flexibel en zorgen dat jouw talkshow, congres of voorstelling haarscherp en interactief uitgezonden wordt. Wij streamen met minimaal drie remote camera’s,  beschikken over uitstekende belichting en geluidsapparatuur inclusief voldoende microfoons en hebben daarnaast twee flatscreens in huis. Met een grote variatie aan inhouse meubilair, creëren we de juiste setting voor jouw evenement. Of dat nu een talkshowtafel voor zeven personen is of enkele fauteuils met salontafeltjes.

Wat is er zoal opgenomen in de Livestream Studio van Amerpodia?

Denk aan de uitreiking van de Johannes Vermeer prijs, filmfestival Shortcutz Amsterdam, de maandelijkse talkshow van Amsterdam Dance Event ‘The Road to ADE 2021”, de Economielezing van Elsevier Weekblad en het Sustainable Finance Webinar van Rabobank. Een heel divers klantenbestand dus, dat we dankzij onze creatieve inbreng, juiste technische begeleiding en uitstekende hospitality tevreden stellen.

Hopelijk hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar onze diensten! Wil je meer informatie, even langs komen om te kijken, of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dat vooral contact met ons op.

 

Bekijk de prijzen van de Livestream Studio

Mobiel inzetbaar

De Livestream Studio is verplaatsbaar binnen onze vier huizen. Iedere zaal is geschikt als Livestream Studio en biedt een eigen, unieke en sfeervolle setting met bijpassende hoogstaande faciliteiten (camera, licht en geluid). De Zuilenzaal is de populairste zaal als Livestream Studio. De combinatie van een prachtige setting met uitzicht over de gracht maakt deze zaal zeer gewild.

Huur de Livestream Studio

De Livestream Studio is in alle vier de huizen beschikbaar. Het scenario hieronder is het meest aangevraagd. Voor € 8550,- ben jij live vanuit de Zuilenzaal in Felix Meritis

Wat zit er standaard in het Livestream Studio pakket:

 • De zaalhuur van de Zuilenzaal in Felix Meritis
 • In-house meubilair voor een sfeervolle setting
 • Livestreamset met 3 camera’s
 • Aanvullende techniek:
  • Geluidsversterking met 4 microfoons (hand/headset)
  • Uitstekende belichting
  • Flatscreen
  • Extra laptop(s) voor externe beelden en presentaties van sprekers
 • Technici voor het bedienen van de camera’s, het regelen van het geluid en het doseren van het licht, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud
 • Catering voor 10 personen bestaande uit koffie, thee en water
 • Begeleiding tijdens het voortraject en assistentie op de dag zelf om de livestream vlekkeloos te laten verlopen

De pakketten zijn inclusief gratis gebruik van ons extra snelle wifi. Daarnaast nemen we je uitzending altijd helemaal op, zodat je die later kunt publiceren voor je publiek. Standaard is de uitzending via Youtube. Liever via een ander kanaal streamen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk eerdere livestreams vanuit onze studio

Calvin

Sales & Events Manager

Meer informatie over de Livestream Studio?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.