Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Bereikbaarheid

Rode Hoed

Rode Hoed vind je aan de Keizersgracht 102 in Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een aanlegsteiger voor een boot voor de deur en er zijn diverse parkeergarages in de buurt.

LUCHTHAVEN

Vanaf Schiphol is de Rode Hoed het makkelijkst te bereiken met de trein naar het Centraal station. Dat kost ongeveer 15 minuten en €5.40. Vanuit daar is het ongeveer 15 minuten lopen of kun je gebruik maken van het OV.

TE VOET
Rode Hoed ligt in het centrum van Amsterdam, ongeveer 15 minuten lopen van het Centraal Station.

OPENBAAR VERVOER
Het openbaar vervoer biedt diverse mogelijkheden. Wanneer u bent aangekomen op Amsterdam Centraal kunt u kiezen voor tramlijn 2, 11, 12, 13 en 17 en uitstappen bij de eerste halte, de Nieuwezijds Kolk. Vanaf de daar is het ongeveer 450 meter lopen naar de Rode Hoed. Met tramlijn 13 of 17 kunt u ook uitstappen bij de halte Westermarkt, wat ongeveer 50 meter korter lopen is.

Voor actuele reisinformatie kunt u terecht op: OV9292

MET DE AUTO
Voor de kortste/snelste route met de auto vanuit uw woonplaats kijk op google maps.

PARKEREN
Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt van de Rode Hoed.

Q-park Nieuwendijk (7 min lopen)

P1 Parking Amsterdam Centrum (9 min lopen)

 

Compagnietheater

OPENBAAR VERVOER
Het Compagnietheater ligt in het centrum van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: met metro 51, 53, en 54 stap je uit bij de eerste halte, Nieuwe Markt. Van daar uit is het 300 meter lopen naar Kloveniersburgwal 50.

TE VOET
Het is een wandeling van een klein kwartier vanaf Amsterdam Centraal Station. Je loopt het Damrak op naar het plein en gaat dan links, of ga naar de Gelderskade, voorbij de Nieuwmarkt naar de Kloveniersburgwal en loop 250 meter. Compagnietheater bevindt zich nu rechts.

PARKEERGARAGES
Mocht u per auto komen raden wij u aan te parkeren in een van de volgende parkeergarages:
– P1 Parking, Waterlooplein, Valkenburgerstraat 238
– Parking Centrum Oosterdok, Oosterdokstraat 150
– Muziektheater, Waterlooplein 28
– de Bijenkorf, Beursplein 15

 

De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf het centraal station kun je tram 13 of 17 pakken. Rij 6 stops, ongeveer 15 minuten, mee. Stap uit op de Bilderdijkstraat en loop ongeveer 300 meter naar de Nieuwe Liefde.

PARKEERGARAGES
De bereikbaarheid met de auto is goed, parkeergelegenheid voor kleine groepen is er in de straat (openbaar parkeren) of voor grote groepen in de Q-park aan de Marnixstraat of de parkeergarage op het Bellamyplein.

-De Hallen, Bellamyplein 41 (5 minuten lopen)
-Europarking, Marnixstraat 250 (9 minuten lopen)