Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Verbinden en inspireren

Waarom Amerpodia?

Er zijn zo veel mooie locaties in Amsterdam, waarom zou je bij een van de locaties van Amerpodia je evenement organiseren? Ten eerste omdat we al jarenlange ervaring hebben met het organiseren van zeer diverse evenementen. Met ruim 650 evenementen per jaar weten onze producers, technici en het horecateam precies wat er nodig is om een evenement te laten slagen. Daarnaast is het fijn dat we voor elk soort evenement een geschikte ruimte hebben. Drie locaties, met elk een eigen identiteit, sfeer en capaciteit. Ondanks dat we drie locaties hebben, zijn we één organisatie. Je kunt dus met een vast contactpersoon al jouw evenementen in onze verschillende locaties regelen.

Jarenlange ervaring, 650 evenementen per jaar

Drie locaties, een organisatie

Steun de culturele programmering

Onze partners

Draag bij aan het voortbestaan van cultuur

Rode Hoed, Felix Meritis en De Nieuwe Liefde hebben elk een geheel eigen identiteit en een eigen verhaal. En tegelijkertijd delen ze een ambitie. Samen willen zij een substantiële bijdrage leveren aan het culturele en maatschappelijke leven van Amsterdam en ver daarbuiten. Als een krachtig collectief. Met een inspirerend publieksprogramma. Maar ook met uitstekende service en faciliteiten voor evenementen. Door de deuren te openen voor de evenementenmarkt, vinden deze podia de benodigde financiële ruimte om verder uit te kunnen groeien tot toonaangevende cultuurhuizen.

Amerborgh

Amerpodia is een onderneming van Amerborgh International N.V. Belangrijk zijn de activiteiten van Amerborgh in kunst en cultuur, waaronder de musical Soldaat van Oranje, fotoproject Streets of the World en het Haagse Festival Classique.

meer lezen over Amerborgh