Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Banqueting chefkok

Vacature

Wie zijn wij?

Felix Meritis, Rode Hoed en De Nieuwe Liefde vormen samen 1 krachtige, culturele onderneming: Amerpodia. Met onze programmering spelen we een belangrijke rol in het culturele leven van Amsterdam. Daarnaast zijn de 3 huizen full service evenementenlocaties waar wij internationale congressen, zakelijke events, tv-uitzendingen en festivals als IDFA, Amsterdam Dance Event en Amsterdam Fashion Week faciliteren.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren banqueting chefkok die geen uitdaging uit de weg gaat. Je geeft leiding aan het keukenteam waarmee je samen iedere dag weer een mooi aanbod weet neer te zetten. Als banqueting chefkok ben je de eindverantwoordelijke voor de (voor)bereiding van de gerechten. Je stuurt daarbij de volledige keukenbrigade aan en drukt een belangrijke stempel op het culinaire niveau van de Amerpodia catering.

De functie

De nadruk van de functie ligt op het coördineren van een efficiënt en effectief bereidingsproces en de realisatie van een consequent hoogwaardig aanbod. Recepten en menu’s worden door jou bepaald. Dit zowel op basis van de behoeftes van onze gasten als op basis van je inhoudelijke kennis over de markt. Je hebt een goed gevoel voor cijfers en stuurt op een gezonde marge.

Verder:

  • Ben je verantwoordelijk voor de HACCP-voorschriften en periodieke controles.
  • Ben je verantwoordelijk voor food- en waste control.
  • Geef je leiding aan 5 tot 15 medewerkers (vast en flex)
  • Je rapporteert wekelijks aan het hoofd Horeca.
  • Het bijhouden van administratieve taken, zoals de personeelsadministratie.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een enerverende baan met volop ruimte voor initiatief en creativiteit. Bij deze inspirerende werkplek in 3 unieke panden kom je te werken in een betrokken en hecht team met een informele en veilige werksfeer.

Afhankelijk van je ervaring en ontwikkelpotentieel bieden wij je een bruto salaris tussen de 3700 en 4500 euro op basis van een 36-urige werkweek.

Daarnaast krijg je van ons:

  • Een goede pensioenvoorziening en andere medewerkersverzekeringen;
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • Veel vrijheid om je werktijd in te delen;
  • 27 vakantiedagen, een laptop en telefoonvergoeding;
  • Onze eigen programma’s zijn gratis bij te wonen (met introducée);
  • Een veilige omgeving en informele werksfeer

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeesterdiploma)
  • Ervaring met Banqueting / zakelijke evenementen
  • Je hebt aantoonbare kennis van alle kooktechnieken
  • Kennis van het inkopen van (dagverse) producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart
  • Goede communicatievaardigheden met no-nonsense mentaliteit
  • Je bent innovatief, creatief, stressbestendig, proactief en flexibel
  • Ervaring met het aannemen en aansturen van keukenpersoneel en het bouwen en onderhouden van een team
  • Ervaring met het opstellen van werkroosters
  • Kennis en ervaring met het bewaken van kwaliteitsstandaarden

Reageren

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf al bij ons werken? Reageer dan zo snel mogelijk, in ieder geval vóór 21 april, via sollicitaties@amerpodia.nl

 

Bel voor meer informatie met Matthijs Hortensius (hoofd Horeca), op 06-37275255.

 

Wij zien graag je sollicitatie graag tegemoet!