Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Congres

Met vier unieke locaties in het hart van Amsterdam biedt Amerpodia de perfecte ruimtes om een zakelijk ​​congres op maat te organiseren. Of je nu een congres voor 50 of 500 genodigden organiseert, wij hebben hier een geschikte ruimte voor. We hebben tevreden klanten die al 10 jaar lang jaarlijks hun congres bij ons organiseren. Verwacht je veel internationale gasten? We werken samen met verschillende hotels op loopafstand van onze locaties en kunnen overnachtingen regelen voor jouw gasten.

Ook hebben we ervaring met regelgeving die in specifieke branches gelden zoals de farmaceutische industrie. Heb je specifieke vragen over het congres dat jij wilt organiseren? Neem dan vooral contact met ons op, en dan helpen we je graag verder.

Amerpodia / De Nieuwe Liefde / Grote Zaal

De Oosterhuiszaal, de Grote Theaterzaal en de Grote Zaal in de Nieuwe Liefde zijn ideaal voor conferenties, een zakelijk congres, of een conventie. Al onze locaties zijn centraal gelegen, hebben een prachtig uitzicht en beschikken over uitstekende technische faciliteiten. Bespaar tijd en maak gebruik van onze full-service diensten: Op verzoek plannen wij het congres voor je. Van concept tot uitvoering.

Congresarrangement

Een congresarrangement kan al geboekt worden vanaf 50 personen en vanaf € 55 per persoon. Deze prijs omvat de volgende elementen om je congres vlekkeloos te laten verlopen.

  • Laptop
  • Beamer en scherm
  • Draadloze presenter
  • Twee microfoons
  • Technicus die voor je klaar staat
  • Wi-Fi

Om je gasten in de watten te leggen:

  • Ontvangst
  • Lunch
  • Twee koffie-breaks
  • Warme dranken en frisdrank

Zaalhuur is niet inbegrepen in dit arrangement. Meer informatie over het congresarrangement geven we je graag. Natuurlijk kunnen de elementen aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

Inspiratie

Iets anders organiseren?

Zakelijk Evenement

Internationale gasten die kennis delen? Break out sessies om tot nieuwe ideeën te komen? Plan een zakelijk evenement.

Receptie

Een feestelijke receptie of sobere afscheidsceremonie? Wij zorgen ervoor dat jouw receptie volgens jouw wensen verloopt.

Congres

Met klanten die al 10 jaar lang hun jaarlijkse congres bij ons organiseren, hebben we behoorlijk wat ervaring die we graag inzetten voor jouw congres.

Presentatie of lancering

Wij zorgen dat jouw boodschap goed overkomt.

Diner

Laat onze chef-kok Henri Musch een heerlijk diner voor jouw gasten verzorgen.

Feest

Van cocktailparty, bedrijfsfeest, award-uitreiking tot dansen op een huwelijk.

Vergadering

Compleet geregeld vanaf €49,50 p.p.

Iets te vieren?

Op zoek naar een prachtige feestlocatie? Wat je ook wilt vieren en in welke vorm, we denken graag met je mee.