Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Offerte aanvraag

Congres

Met vier unieke congreslocaties in het centrum van Amsterdam biedt Amerpodia de perfecte ruimtes om een zakelijk ​​congres of conferentie op maat te organiseren. Of je nu een congres voor 80 of 1000 genodigden organiseert, wij hebben de geschikte ruimte. Op elke congreslocatie hebben we verschillende break-out mogelijkheden waar bijvoorbeeld ook verschillende stands kunnen staan. Verwacht je veel internationale gasten? We werken samen met verschillende hotels op loopafstand van de congreslocaties en kunnen zo makkelijk en snel overnachtingen regelen voor jouw gasten.

We zijn op de hoogte van regelgeving die in specifieke branches gelden zoals de farmaceutische industrie. Heb je specifieke vragen over het congres dat jij wilt organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Van concept tot uitvoering

Al onze congreslocaties zijn zeer geschikt voor conferenties en congressen. Met een thuisbasis in het hart van Amsterdam, bieden we zowel een historisch en prachtig uitzicht over de grachten als de nieuwste technische faciliteiten. Toe aan een congres met impact? Maak gebruik van onze full-service diensten. Op verzoek plannen wij het congres tot aan het verblijf dan (internationale) gasten.

Catering op maat

Met chef-kok Henri Musch als vast gezicht in het cateringteam van Amerpodia, staan wij garant voor de heerlijkste gerechten tijdens het congres. Bij ons lunchbuffet hebben we verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een soep van seizoensgroenten, gegrilde kipspiesjes of vegetarische/beef mini-burgers. Een gepersonaliseerd cateringconcept is natuurlijk mogelijk. Food inspiratie opdoen?

Bekijk de banquetingmap

Voorbeeld van een dag

Om een goed beeld te geven van hoe een congres bij Amerpodia eruit zou kunnen zien, hebben we een fictief arrangement opgesteld. Hierbij gaan we uit van 80 gasten. Voor dit arrangement betaal je € 70 per persoon.

Verloop van de dag:

 • Om 08:30 uur staat er koffie, verse munt-, gember- en citroenthee en een Tiny Tony chocolade klaar.
 • De pauze start om 10:30 uur. Er staan verschillende smaken brownies, muffins en repen klaar
 • Om 13:00 uur is het tijd voor de lunch die bestaat uit:
  • Versgebakken brood & crackers met vlees-, vis- en vegetarisch beleg
  • Kleine maaltijdsalade
  • Verse seizoensfruitsalade
  • Schulp fruitsappen
 • Rond 15:30 uur is er een middagpauze met koffie, thee en een assortiment koekjes
 • Om 17:00 uur sluiten we de dag af

Dit arrangement is inclusief basis aankleding van de zalen, personeel en bloemstukken. Wil jij een soortgelijk congresarrangement? Neem contact op om de opties te bespreken.

Samen uit, samen thuis

Verwacht je veel internationale gasten of wil je de dag in stijl afsluiten? Sluit de dag af met een passende borrel en een overnachting bij hotels uit ons brede partnernetwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Brechtje

Sales & Events Manager

Weet je al wat je wilt organiseren?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.