Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Film, TV & Fotoshoot

Met drie unieke historische locaties en in totaal 20 verschillende zalen (+ geheim dakterras) bieden wij een breed scala aan fotogenieke locaties met een extra dimensie. Wij snappen namelijk als geen ander dat een locatie meer is dan alleen een zaal. Al onze locaties hebben een eigen unieke sfeer en beleving. Ben jij als fotograaf, art director, film- of televisieregisseur op zoek naar een bijzondere locatie in hartje Amsterdam? Een locatie die voldoet aan het beeld dat jij voor ogen hebt voor jouw nieuwe productie of shoot? Bekijk dan snel ons zalenoverzicht of neem contact met ons op.

Setting

Onze zalen kunnen opgeleverd worden in diverse settingen. We beschikken over een grote variatie aan meubilair. Hiermee kunnen we zowel een sfeervolle huiskamersetting creëren, een talkshowopstelling realiseren of een zakelijke set-up inrichten. Onze eventmanagers denken graag met je mee over de verschillende opties.

Lovely Lane door fotograaf Anne Timmer

RTL verkiezingsdebat

"Organiseren met medewerkers van FM is simpel, ze verstaan hun vak en “een man een man, een woord een woord” en dat is goed werken." Peter van Halem - Senior News Producer RTL

Bekijk het fragment

Hollands Licht door fotograaf Alexander van Berge - styling Bregje Nix

Podium Witteman

Floris Korties onderzoekt de rol van Felix Meritis als bakermat van de Nederlandse klassieke muziek.

Bekijk het fragment

Nieuwsuur

Jeroen Brouwers wint de Libris Literatuur Prijs 2021

Bekijk het fragment

Elle Decoration door fotograaf Carlfried Verwaayen - styling Cleo Scheulderman

Beckand & Beethoven

In Beckand en Beethoven vertelt Tijl Beckand samen met topmusici Ronald Brautigam, het Storioni Trio en het Mantangi Kwartet meer over de kamermuziek van Ludwig van Beethoven. Zowel Felix Meritis als de Rode Hoed dienen als decor voor deze driedelige docuserie.

Bekijk het fragment

Rituals Cosmetics - Home & body collectie The Ritual of Mehr

Calvin

Sales & Events Manager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!