Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Offerte aanvraag

Felix Navidad - Culinair Kerstpakket

Kerst bij Amerpodia

Wat worden wij blij van de feestmaand december en dat willen we graag met je delen! Gezien de omstandigheden is er dit jaar geen feestvreugde in Restaurant Felix, maar daar heeft onze chef Floris van Straalen iets op bedacht! Een speciaal 4-gangen kerstmenu met bijpassende wijnen van onze sommelier Saskia Smeenk. Bestel nu de Felix Navidad Tas vol culinaire hoogstandjes. Ook geschikt voor minder heldhaftige keukenprinsen en -prinsessen!

Restaurant Felix

Een culinair kerstpakket bestellen voor jouw bedrijf?

Felix Navidad

And a happy New Year! Wil je dit jaar iets anders dan het gebruikelijke kerstpakket? Met de Felix Navidad-tas kun je je collega's echt verrassen. Bovendien maken ze met de inbegrepen winactie ook nog eens kans op een gratis diner in Restaurant Felix volgend jaar!

Neem contact op
Culinair kerstpakket - felix navidad

Een heerlijk menu

Het hele bedrijf in de watten leggen om het jaar goed af te sluiten? Je werknemers bedanken voor hun inzet in een moeilijk jaar? Dit culinaire verrassingspakket is dé manier om dit te doen. Het bijpassende wijnarrangement, een uitgeprint menu en een gezellige Spotify-lijst maken de avond compleet. 

Wat zit er in de Felix Navidad-tas?

Onze chef heeft een heerlijk menu samengesteld, bestaande uit:

***
Coquille in schelp, Blue skin radijs, nashi peer
Mandarijn, umeboshi-peterselie vinigraitte
***
Mosselen rode curry, lime, nori tempura, koriander
***
Hertenrug filet, biet, stoofpeer, kastanje
***
Baba au Amarene, chocolade mousse, cocos
***
Verder inbegrepen in het menu:
Chocolade reep * Gouden wikkel winactie * Brood & Boter

Extra’s

Naast deze gerechten bevat de Felix Navidad-tas een kelnersmes, servetten, uitgeprinte menukaart, instructies voor de bereiding van de gerechten, een link naar een passende Spotify-afspeellijst en een gezellige Netflixtip. Alle ingrediënten voor een avondje uit – maar dan thuis!

Prijzen

Een Felix Navidad-tas voor 2 personen, inclusief wijnarrangement, kost 150 euro. Zonder wijnarrangement zijn de kosten 100 euro. Bestellingen voor 4 personen of meer worden beloond met een flesje bubbels van het huis!

Bestellen

Bestellen kan tussen 1 en 18 december 2020. Bij het bestellen kun je aangeven wanneer je de Felix Navidad-tassen komt ophalen, met 24 december als uiterste datum. Bezorging is ook mogelijk, neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Bestel per mail
culinair pakket felix

De kleine lettertjes

Na de ophaaldatum zijn de verse ingrediënten nog 2 dagen houdbaar. Bestellingen gaan vanaf 5 tassen (voor 10 personen), en de betaling gaat per factuur. Uiteraard kunnen we rekening houden met dieetwensen en allergieën. Dit kun je doorgeven bij de bestelling. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen via sales@amerpodia.nl of +31205891695.

Laat je inspireren!

Dennis

Sales & Events Manager

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul het formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.