Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Babs Nijdam Commercieel Directeur

Per 1 april zal Babs Nijdam toetreden tot de directie van Amerpodia in de rol van Commercieel Directeur. Amerpodia bestaat uit de Amsterdamse cultuurhuizen Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en Compagnietheater. Deze vier huizen zijn tevens fullservice evenementenlocaties. Met de inkomsten uit verhuur wordt de culturele programmering mogelijk gemaakt. Babs Nijdam zal verantwoordelijk zijn voor de verdere strategische groei van deze inkomsten.

Algemeen directeur Clayde Menso: ‘Ik kijk uit naar de samenwerking met Babs Nijdam en heb, gezien haar staat van dienst, het volste vertrouwen dat we met haar visie, kennis en ervaring duurzaam kunnen uitgroeien tot toonaangevende evenementenlocaties met een perfect serviceniveau.’

Passie en ervaring

Babs ontdekte meer dan 10 jaar geleden haar passie voor de evenementenindustrie. Bij Amsterdam RAI heeft ze ervaring opgedaan in sales en marketing in de (inter)nationale MICE en associatie markt. De laatste jaren heeft ze via Sequoia Venue Solutions verschillende lokale en internationale locaties succesvol ondersteund in business development en strategische groeiprojecten bij onder andere Arsenal Football Club, Bath Racecourse en Conference Centre, Barbican Center, ICE Krakow Congrescentrum, Artis en Johan Cruijff Arena.

Als oprichtster van de Nederlandse Chapter van GMIC en in huidige bestuursrol bij MPI Nederland heeft zij ruime kennis van duurzaamheid, nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de evenementenindustrie. Ze combineert strategisch denken en vermogen om nieuwe zakelijke kansen te creëren om duurzame bedrijfsgroei te realiseren.

Vanaf 1 april is Babs te bereiken op Babs.Nijdam[a]Amerpodia.nl