Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Bereik een groter publiek met je evenement

Er wordt veel tijd en geld gestoken in het organiseren van evenementen. Maar hoe succesvol en informatief het evenement ook is, het is niet altijd duurzaam gewaarborgd. Hoe vergroot je nou het bereik en hoe verleng je de impact van het evenement?

Door video en livestreaming in te zetten in verschillende fases van je evenement vergroot en verleng je je bereik.

Voorafgaand meer bereik

Door het evenement aan te kondigen met trailers en video’s van sprekers kan je een groter bereik genereren. Video’s kunnen makkelijk via social media kanalen zoals Twitter, YouTube en Linkedin verspreid worden. Een registratieknop in een video maakt het aanmelden voor een evenement zeer eenvoudig.

Tijdens het evenement

Gebruik de mogelijkheden van livestreaming zodat mensen van andere vestigingen of landen mee kunnen kijken of deelnemen aan je evenement. Dit kan je zowel openbaar als afgeschermd doen. Via Facebook live kan je zelfs tijdens een livestream polls aan je kijkers voorleggen om de engagement te verhogen en informatie te vergaren. Ook kan je in een break-outzaal een scherm tonen met een livestream van wat er in de grote zaal gebeurt. Het is zelfs mogelijk om je livestream aan te bieden tegen een vergoeding.

Achteraf een groter bereik

Livestreams kan je gebruiken om delen van het evenement in alle rust terug te kijken. Door alle bezoekers een aftermovie te sturen met de highlights van het evenement, kan je je bereik ook verder vergroten. Of bijvoorbeeld een korte video met nog drie tips die een spreker kan meegeven na het evenement?

Gebruik video om je event-content het hele jaar door te kunnen gebruiken. Je kunt delen uit lezingen of workshops in losse video’s verspreiden via bijvoorbeeld een blog om je kennis en informatie verder te verspreiden.

Wil je meer informatie over livestreaming en video’s?
Alle locaties van Amerpodia zijn zeer geschikt voor livestreaming en het opnemen van video’s. Er worden ook regelmatig tv-opnames gemaakt in onze locaties. We hebben hier veel ervaring mee en technici in dienst met de juiste kennis. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. We maken al een aftermovie voor €1.500 en een livestream verzorgen we vanaf €2.000.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw evenement

Bart

Sales & Events Manager

Wil je een evenement bij ons organiseren?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.