Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

CASE: Compagnietheater als kloppend hart van AFW studio

Na de succesvolle najaarseditie op het Museumplein introduceert eigenaresse Danie Bles een nieuw concept voor de voorjaarseditie van Amsterdam Fashion Week. De maart-editie zal zich richten op een bredere programmering: AFW Studio. Naast een afwisselend showprogramma zal AFW Studio ook ruimte bieden aan fotografie, kunst en design.

De begane grond van het Compagnietheater wordt ingericht als een galerij met gevarieerde exposities. De bovenetage van het Compagnietheater zal omgetoverd worden als decor voor shows van aanstormend talent en gerespecteerde namen. Sluitsteen voor de programmering zijn de inspirerende talks. Daarmee zal het Compagnietheater fungeren als kloppend hart van AFW Studio.

De reden waarom Danie Bles koos voor het Compagnietheater?

 “Na het bezichtigen van het Compagnietheater waren we direct verkocht. Er waren dan ook geen andere panden die we overwogen hebben.”

Wanneer?

AFW Studio vindt plaats van donderdag 7 maart t/m zondag 10 maart. Binnen de programmering zijn verschillende activiteiten vrij toegankelijk, zoals een doorlopende expositie gecureerd door creatief talent Duran Lantink.

Programma

Inmiddels zijn de eerste merken en ontwerpers van het showprogramma bekendgemaakt:

– Marlou Breuls;
– Sjaak Hullekes;
– Ninamounah;
– Maison the Faux;
– Stieglitz;
– Toral Shoes;
– Kimberley Jenneskens;
– Liesbeth Sterkenburg;
– The New Originals en
– Silvian Heach.

De volledige programmering wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van Amsterdam Fashion Week.

 

Wil je ook een evenement bij ons organiseren?

Vraag informatie en de mogelijkheden aan