Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Restaurant Felix bij jou thuis

Restaurant Felix, onderdeel van Amerpodia, introduceert een gloednieuw concept: Felix | FLEX. Een verrassingsmenu van 3 gangen, bereid door Chef Floris van Straalen, opgediend door jou in the comfort of your own home. Chef Floris neemt je mee en leert je alle kleine kneepjes van het vak, zodat ook jij het perfecte bord kunt opmaken. Dat is genieten, zo in deze ‘anderhalve meter economie’.

Met Felix | FLEX ontvang je een compleet 3-gangen menu. Je weet niet van te voren wat je zult gaan eten, al zijn dieetwensen zeker aan te geven – zoals je gewend bent van Restaurant Felix. Wat je kunt verwachten? Mooie Nederlandse, seizoensgebonden producten bereid door Chef Floris van Straalen. Met de video-instructies, die bij de bestelling zitten, geeft Floris jou de ultieme tips voor het afmaken van jouw gerecht. Je kunt op donderdag, vrijdag en zaterdag het menu tussen 13:00 – 17:00 uur afhalen. Je hebt de keuze uit:

  • 3 gangen menu voor 1 persoon: €30
  • 3 gangen menu voor 2 personen: €50
  • 3 gangen menu voor 2 personen inclusief een ½ fles huiswijn (wit of rood): €60

Ben je enthousiast en kan je niet wachten om Felix | FLEX te proberen? Een pre-order is zo geplaatst door op de knop, rechtsonder op de site van Restaurant Felix te klikken. Wees er wel snel bij want Floris en zijn team maken slechts 50 bestellingen op een dag – en in de voorgaande 2 weken waren die allemaal uitverkocht.

Afhalen

Waar kan je jouw bestelling dan afhalen en hoe werkt dit? In Felix Meritis op de Keizersgracht 324 te Amsterdam wacht het team van Restaurant Felix je op. Hoe dat werkt? Sales & Events manager Dennis Scheffers nam de proef op de som en besloot het te testen. Zie hier zijn vlog: