Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Horecamedewerkers

Bij Amerpodia werk je als horecamedewerker in prachtige panden voor de meest uiteenlopende evenementen in hartje Amsterdam. Het is fijn als je ervaring hebt, maar belangrijker is je gastvrijheid, opmerkzaamheid, collegialiteit, pro-actieve houding en je goede humeur!

Het Amerpodia horecateam is verantwoordelijk voor de catering tijdens alle culturele en commerciële evenementen die plaats vinden in de historische panden van de Rode Hoed, Felix Meritis, het Compagnietheater en De Nieuwe Liefde. Jaarlijks vinden in onze locaties zo’n 650 evenementen plaats. Deels bestaande uit onze eigen culturele programma’s en deels uit zakelijke evenementen. Om van ieder evenement een succes te maken hebben we een sterk horecateam nodig. Voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar nieuw talent.

WAT BIEDEN WIJ:
  • Een goed uurloon;
  • Een helder werkrooster in overleg met jou;
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Gevarieerde werkzaamheden: van barkeepen tot het maken van uitgebreide lunches en van het opbouwen van een koffiebuffet tot het uitserveren van luxe gala diners;
  • Werk in historische panden: de Rode Hoed, Felix Meritis, het Compagnietheater en De Nieuwe Liefde (verenigd in Amerpodia);
  • Gratis toegang tot verschillende culturele programma’s in onze huizen.

Gezien de samenstelling van het team roepen we specifiek kandidaten (m/v/x) met een cultureel diverse achtergrond te reageren.

Interesse? Mail of bel ons, vraag naar Rozemarijn of Matthijs; sollicitaties@amerpodia.nl/ 020 5891680