Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Offerte aanvraag

Rondje van de zaak

Reversed College Tour: het programma voor bedrijven met lef

Reversed College Tour verbindt het bedrijfsleven met de generaties van de toekomst. Door studenten een podium te geven, helpen zij professionals aan input op de ingebrachte cases. Wat je kunt verwachten? Dit concept lanceerde met een eerste aflevering met Building Leisure als gast. De belangrijkste take away van Frankwin van Beers, directeur Building Leisure? “Het is super om te zien dat het eerste concept wat wij hebben staan voor deze food experience perfect aansluit bij de doelgroep GenZ, en dat bevestigd dat we op de goede weg zijn.” De vraag van Frankwin is: wat moet er volgens de jongeren in deze experience komen om zo een publiek tot 28 jaar oud aan deze attractie te verbinden? En waarom zouden zij er graag heen willen gaan? Wat drijft hun nu écht?

Reversed College Tour wordt opgenomen in Compagnietheater.

Bekijk aflevering 1 hier

Panel Felix Meritis: het gesprek voor de professional uit de horeca- en evenementenbranche

De veelbesproken samenwerking tussen The Hospitalitist en Amerpodia, gaat door! Nu de eerste schok van corona begint te stabiliseren, beginnen we langzaam de blik op de toekomst te richten. Wat is het ‘nieuwe normaal’ en hoe zorg je dat je als bedrijf bestaansrecht behoudt? Gastheer Robert Daverschot gaat tijdens #rondjevandezaak met een panel van professionals uit de evenementen en horecabranche in gesprek hierover. Ieder kwartaal komt er een live editie. Wat je kunt verwachten? Meer gasten, meer diepgang en meer informatie die voor jou toepasbaar is. Staat het in je agenda?

Robert Daverschot - moderator Rondje van de Zaak
Robert Daverschot

Gastheer Robert Daverschot kent de markt door en door. Als de eerste hotelmanager van een Nederlands citizen M hotel op Amsterdam Airport en als adviseur bij communicatiebureau Sendsteps leerde hij de markt kennen. Inmiddels heeft hij zijn jaren van ervaring gestopt in zijn werk als zelfstandig dagvoorzitter, online moderator en speaker coach. “Als hotello vind ik het, ondanks deze uitdagende weken, een feest om samen met mijn panel  “gastvrijheid” volop weer in de schijnwerpers te zetten. Juist nu. Meer dan ooit gaan we gastvrijheid weer [her]waarderen!”