Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Compagnietheater

Grote Zaal

Jouw evenement in de schijnwerpers

De Grote Zaal is een multifunctionele theaterzaal in het Compagnietheater. De ruimte heeft monumentale houten zuilen, een inschuifbare tribune en kan daglicht toelaten wanneer gewenst. Je zou het niet zeggen, maar het Compagnietheater kent een oorsprong als kerk en in de Grote Zaal werden oorspronkelijk de missen van de Lutherse kerk gehouden. Een groot orgel en een preekstoel zijn uiteindelijk verplaatst naar kerken in Arnhem en Elst. In 1970 is het gebouw van het Compagnietheater tot rijksmonument benoemd. Vanaf 2001 werd de Grote Zaal omgetoverd tot theater en in gebruik genomen voor voorstellingen van onder andere Theu Boermans en de musical Soldaat van Oranje.

Deze zaal is uitermate geschikt voor diners, congressen, modeshows, presentaties, feesten, uitreikingen en natuurlijk voor voorstellingen. Het unieke aan deze zaal zijn de technische faciliteiten in licht en geluid. De zaal bevat namelijk echt theaterlicht. Daarnaast heeft de zaal een uitschuifbare tribune die makkelijk weg te werken is, wat de ruimte multifunctioneel maakt. De monumentale houten pilaren in combinatie met de metalen balken geven de zaal een industriële look en feel. Daarnaast kan de ruimte daglicht toelaten dankzij de grote ramen in de zaal.

1ste Verdieping | 672m2

410 pax

500 pax

220 pax

73 pax

Eigenschappen, faciliteiten en service

De ruime Grote Zaal is uitgerust met een inschuifbare tribune en ultramoderne techniek en verlichting, evenals audiovisuele apparatuur voor multifunctioneel gebruik. De ruimte biedt de volgende mogelijkheden:

Theaterverlichting
Uitgebreide audio- en videomogelijkheden
Wi-Fi
Beamer en scherm
Geluidsinstallatie
Akoestisch plafond
Natuurlijk daglicht
Verduistering
DJ-set
Livestreaming
Balkon
Grand Steinway piano
Ondersteunend personeel
Flexibele opstellingen

Dennis

Sales & Events manager

Geïnteresseerd in het Compagnietheater?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.