Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Felix Meritis

Livestream Studio

Bereik je publiek online

Van presentatie tot seminar tot rondetafelgesprek: je bereikt je publiek online. De Livestream Studio maakt dit mogelijk in alle ruimtes van Amerpodia. Ga bijvoorbeeld voor de boekenkasten van het Departement der Koophandel en Letterkunde van de Zuilenzaal in Felix Meritis als achtergrond, met uitzicht over de Keizersgracht en alle techniek die jij kunt wensen. Eigenlijk rest er nog maar één vraag: wát ga je streamen?

Wat kun je opnemen in deze studio?

De Livestream Studio is beschikbaar in verschillende opstellingen. Zo kun je de Livestream Studio onder andere inrichten voor een rondetafelgesprek. Doordat alle apparatuur verplaatsbaar is en Amerpodia in meubilair kan voorzien, kun je ook gaan voor een informele setting in de vorm van een talkshow. Denk aan een bank met een grote stoel, of meerdere kleine poefs als achtergrond decor. Ook voor livestreams met een (klein) publiek, is deze Livestream Studio beschikbaar. We denken graag met je mee om zoveel mogelijk interactie en impact los te krijgen met jouw gewenste livestream.

Mobiel inzetbaar

De Livestream Studio is verplaatsbaar binnen onze vier huizen. Iedere zaal is geschikt als Livestream Studio en biedt een eigen, unieke en sfeervolle setting met bijpassende hoogstaande faciliteiten (camera, licht en geluid). In alle ruimtes is gezorgd voor extra snelle wifi, speciaal voor deze streamingdienst. De Zuilenzaal is de populairste zaal als Livestream Studio en een absolute publieksfavoriet. De combinatie van een prachtige setting met uitzicht over de gracht maakt deze zaal zeer gewild.

Bekijk eerder opgenomen livestreams

Huur de Livestream Studio

De Livestream Studio is in alle vier de huizen beschikbaar. Het scenario hieronder is het meest aangevraagd. Voor  €4250,-  ben jij live vanuit de Zuilenzaal in Felix Meritis.

Wat zit er standaard in het Livestream Studio pakket:

 • De zaalhuur van de Zuilenzaal in Felix Meritis
 • Passend meubilair voor een sfeervolle setting
 • Livestreamset met 3 camera’s
 • Aanvullende techniek:
  • Geluidsversterking met 4 microfoons (hand/headset)
  • Uitstekende belichting
  • Flatscreen
  • Extra laptop(s) voor externe beelden en presentaties van sprekers
 • 3 technici voor het bedienen van de camera’s, het regelen van het geluid en het doseren van het licht, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud
 • Catering voor 10 personen bestaande uit koffie, thee en water
 • Begeleiding tijdens het voortraject en assistentie op de dag zelf om de livestream vlekkeloos te laten verlopen

De pakketten zijn inclusief gratis gebruik van ons extra snelle wifi. Daarnaast nemen we je uitzending altijd helemaal op, zodat je die later kunt publiceren voor je publiek. Standaard is het mogelijk om uit te zenden via Zoom of Youtube. Liever via een ander kanaal streamen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven

Beginprijs Capaciteit
Live vanuit Zuilenzaal | Felix Meritis € 4.250 Halve dag
Live vanuit Zuilenzaal | Felix Meritis € 4.750 Hele dag

Standaard setting in de Zuilenzaal - Felix Meritis

Dennis

Sales & Events Manager

Meer informatie over de Livestream Studio?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.