Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Felix Meritis

Livestream Studio

Bereik je publiek online

Van presentatie, seminar tot aan ronde tafel gesprek: je bereikt je publiek online. De Livestream Studio maakt dit mogelijk in iedere evenementenlocatie van Amerpodia. Ga bijvoorbeeld voor boekenkasten van het Departement der Koophandel en Letterkunde van de Zuilenzaal in Felix Meritis als achtergrond, met uitzicht over de Keizersgracht en alle techniek die jij kunt wensen. Eigenlijk rest er nog maar één vraag: wát ga je streamen?

Wat kan je opnemen in deze studio?

De Livestream Studio is beschikbaar in verschillende opstellingen. Zo kun je de Livestream Studio inrichten dat je een ronde tafelgesprek kunt houden. Doordat alle apparatuur verplaatsbaar is en Amerpodia in meubilair kan voorzien, kan je ook gaan voor een informele setting zoals bekend van de talkshows. Denk aan een bank met een grote stoel, of meerdere kleine poefs als achtergrond decor. Ook voor livestreams met een (klein) publiek na 1 juni, is deze Livestream Studio beschikbaar. We denken graag met je mee om zoveel mogelijk interactie en impact los te krijgen met jouw gewenste livestream.

Mobiel inzetbaar

De Livestream Studio is verplaatsbaar binnen onze vier huizen. Iedere zaal is geschikt als Livestream Studio en biedt een eigen, unieke en sfeervolle setting met bijpassende hoogstaande faciliteiten (camera, licht en geluid). Daarnaast is er altijd gratis gebruik te maken van de extra snelle wifi speciaal voor deze streamingdienst. De Zuilenzaal is voor alsnog de populairste zaal als Livestream Studio en een absolute publieksfavoriet. De combinatie van een prachtige setting met uitzicht over de gracht maakt deze zaal zeer gewild.

Bekijk eerder opgenomen livestreams

Huur de Livestream Studio

De Livestream Studio is in alle vier de huizen beschikbaar. Het scenario hieronder is het meest aangevraagd. Voor  €3500,-  ben jij live vanuit de Zuilenzaal in Felix Meritis.

Wat zit er standaard in het Livestream Studio pakket:

  • De zaalhuur van de Zuilenzaal in Felix Meritis
  • Livestream set
  • Geluidsversterking, microfoons en belichting zodat alles thuis goed overkomt
  • Catering bestaande uit koffie, thee en water
  • Productie manager die je helpt om de livestream zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen
  • 3 technici voor camera, geluid en licht zodat jij je kunt concentreren op de inhoud

De pakketten zijn inclusief gratis gebruik van ons extra snelle wifi.

Tarieven

Beginprijs Capaciteit
Live vanuit Zuilenzaal | Felix Meritis € 3.500 Halve dag
Live vanuit Zuilenzaal | Felix Meritis € 4.500 Hele dag

Laura

Sales & Events Manager

Meer informatie over de Livestream Studio?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.