Questions? Give us a call: +31 20 589 16 95
Request a quote

Bedankt cultuurheld!

Dankzij jou, blijft cultuur bestaan

Met de keuze om je evenement te organiseren in een van onze vier historische cultuurhuizen in het hart van Amsterdam, blijft cultuur bestaan. Alle vier de huizen hebben een eigen gezicht en een rijke historie maar een gemeenschappelijk cultureel DNA. Zo was de Rode Hoed een hoedenmakerij en later een schuilkerk. Het iconische grachtenpand Felix Meritis is in 1778 geopend door een genootschap van 40 welgestelde stadsbewoners. Het Compagnietheater is in de 18e eeuw gebouwd voor de Lutherse gemeenschap maar mocht er van het Amsterdamse Stadsbestuur niet uitzien als een kerk. Het jongste huis is De Nieuwe Liefde, dat werd in 1904 geopend als wijnpakhuis.

Twee gratis kaarten voor jou

Wil je zelf de kracht van onze culturele programma’s ervaren? Voor een geselecteerd gezelschap bieden wij twee kaarten voor een programma naar keuze aan. Hoe je dit kunt doen? Via de volgende stappen:

  1. Kijk op de website van Rode Hoed, Compagnietheater, Felix Meritis en De Nieuwe Liefde welk programma je graag zou willen bijwonen
  2. Klik op het programma en daarna op ‘Kaartje kopen’
  3. Vul promotiecode ‘Cultuurheld‘ in
  4. Dit type kaart verschijnt onder de opties aan kaarten
  5. Je kunt tot 2 kaarten aanvragen
  6. De kaarten worden naar je e-mailadres gestuurd

Veel plezier tijdens het programma!

Over Amerpodia

Amerpodia is het overkoepelende collectief achter Compagnietheater, Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en Felix Meritis. Wij zijn er trots op een bijdrage te leveren aan een dynamische wereldstad waar elk individu de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. We bieden ruimte voor vernieuwende idee├źn en initiatieven die gericht zijn op de verspreiding van kennis en cultuur.