Questions? Give us a call: +31 20 589 16 95

Een terugblik

Speciaal Rapporteur van de Verenigde Naties David Kaye, voormalig Europarlementariër Marietje Schaake en directeur Waag Society Marleen Stikker spraken over de vrijheid van meningsuiting op het internet als laatste programma van cultureel seizoen 2018-2019 en daarmee sluit de Rode Hoed het seizoen af met een grote knal. Inmiddels zijn we ook in De Nieuwe Liefde en in het Compagnietheater begonnen aan de culturele zomerstop.

Niet alleen het culturele programma had heel wat opmerkelijke hoogtepunten dit jaar, achter (vaak) gesloten deuren gebeurden er in de cultuurhuizen Rode Hoed, Compagnietheater en De Nieuwe Liefde het afgelopen jaar ook regelmatig noemenswaardige evenementen. Dankzij de samenwerking met commerciële partijen, kunnen we een culturele programmering aanbieden. Ook bij deze evenementen denken wij even graag mee over aankleding, ervaringen en inhoud. Met mooie, unieke evenementen als gevolg. Laat je inspireren!

Amerpodia / Compagnietheater / Kleine zaal

Een jaar vol metamorfoses voor de Rode Hoed

Rode Hoed is bekend door de Oosterhuiszaal: hier worden de RTL verkiezingsdebatten gehouden. Met gemak kan je deze zaal vol authentieke elementen omtoveren tot het decor van een politiek debat, maar ook de spectaculaire Bacardi Legacy Cocktail Competition (foto) voelde zich hier thuis.

Wist je dat Rode Hoed nog zo veel meer te bieden heeft? Rode Hoed heeft nog 5 aparte zalen waar je perfect kan vergaderen of presentaties kan geven tot 50 personen. Deze ruimtes kan je ook erg goed gebruiken als break-out rooms naast een plenaire presentatie in de Oosterhuiszaal. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Rode Hoed?

Evenementen van begin tot eind

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van een evenement. Afgelopen jaar hebben wij achter de schermen uitgezocht hoe wij nog beter konden helpen en meedenken. Een lastige vraag, want hoe kun je zorgen dat je als locatie écht een sparringpartner wordt? We besloten onze services aan te scherpen en onder andere de mogelijkheid toe te voegen om bootarrangement te boeken.

Met vier cultuurhuizen met ieder een eigen identiteit, kunnen we als geen ander mee denken wat het best past bij jouw locatie. Na afgelopen jaar kunnen we hier ook een extra veelzijdig spectrum aan mogelijkheden bij aanbieden. Van een volledig verzorgt brainstorm breakfast tot een experience diner om (intern) een nieuw product te lanceren: wij hebben alles in huis om jouw evenement te laten slagen.

Amerpodia / Compagnietheater / Foyer

Veelzijdigheid van het Compagnietheater

Compagnietheater is nog nooit zo populair geweest als het afgelopen jaar. We hebben hier veel grootse seminairs, feesten en festivals mogen hosten voor onder andere Booking.com, Spotify, Google en Amsterdam Fasion Week. Compagnietheater komt het best tot zijn recht bij grotere evenementen van 150 tot 500 personen. Door haar stoere industriële uitstraling en haar centrale ligging middenin het centrum van Amsterdam is het ook een gewilde locatie voor internationale klanten.

Felix Meritis in renovatie

Felix Meritis is volop in renovatie. De laatste constructen worden gelegd voordat er met de inrichting van het pand begonnen wordt. We kijken er uit naar de heropening van dit iconische pand. Met het doel om de het historische karakter eer aan te doen, zijn de verwachtingen hoog gespannen. De inrichting wordt verzorgt door het award-winnende interieurarchitectenbureau i29 en de nieuwste technologische apparatuur is verwerkt in het pand om van jouw evenement  net dat extra beetje meer te kunnen geven.

Aanvragen zijn mogelijk per maart 2020.

Het canvas dat De Nieuwe Liefde heet

Geen van onze locaties, lenen zich zó opmerkelijk goed voor een totale take-over van een merk als dat De Nieuwe Liefde dat doet! Met evenementen als Inspire to Live, een congres van De Nederlandse Bank, UX leader Summit – een seminar van Adobe, Talent aquisition Live en meerdere workshops van Unilever workshops, werd de veelzijdigheid vrijwel wekelijks bewezen.

Je verwacht het niet als je voor het pand aan de Da Costakade staat: de strakke, witte lijnen en de hoeveelheid daglicht je tegemoet komt. De Nieuwe Liefde bewees dit jaar meer dan ooit dat dankzij haar rustige uitstraling, branding volledig tot zijn recht komt hier. Met een grote zaal voor maximaal 250 personen en daarnaast verschillende break-out zalen voor workshops of kleinere presentaties, is deze locatie perfect voor onder andere verschillende congressen.

Het jaar in foto's

Ook reserveren?

Maak vast een reservering voor jouw evenement in 2019-2020.