Questions? Give us a call: +31 20 589 16 95

CASE: Google in het Compagnietheater

Wie?

Google Cloud Platform is een verzameling cloud-computingtools die wordt gebruikt om webapplicaties te ontwikkelen, implementeren en schalen op dezelfde infrastructuur als Google.

Wat?

See the Future First is een evenement voor de leidinggevenden van het bedrijf dat is georganiseerd door Live + Communicatiebureau The Oval Office, de officiële evenementenpartner van Google. Deskundigen gaven presentaties over de producten die ze hebben ontwikkeld en spraken over de toekomst van Google Cloud.

Wanneer?

30 januari 2018

Waar?

Compagnietheater. Kloveniersburgwal 50, Amsterdam

Doel

Google ontwikkelt continu cloudoplossingen voor bedrijven en personen. Het belangrijkste doel van het evenement was het bespreken van de nieuwste cloudtechnologieën met de deskundigen van Google, het presenteren van de nieuwe producten en het creëren van een aangename atmosfeer waarin alle deelnemers konden netwerken en met elkaar konden communiceren.

Google | Compagnietheater | Amerpodia

Uitdagingen en oplossingen

  • See the Future First is een internationaal evenement, waarbij deelnemers vanuit de hele wereld naar Amsterdam kwamen. Een mooie locatie te kiezen in een charmante, typisch Nederlandse omgeving was dus belangrijk. Het Compagnietheater bevindt zich in het centrum van Amsterdam aan een van de betoverende grachten en ligt op loopafstand van het Centraal Station: de ideale locatie voor dit evenement.
  • Omdat See the Future First een evenement voor de hogere bestuurslagen, waren de organisatoren op zoek naar een exclusieve, hoogwaardige locatie die bovendien gemakkelijk kan worden aangepast aan het concept van het evenement. Het Compagnietheater heeft de sfeer van een achttiende-eeuws herenhuis, gecombineerd met de technische uitrusting van een moderne evenementenlocatie. Het gebouw is volgens de eisen van Google ingericht en het personeel van Amerpodia was continu in de buurt om te helpen bij het plaatsen van de decoratie of van de apparatuur.
  • Het Compagnietheater is een historisch gebouw met een modern tintje: een perfecte mix van klassiek en modern, oud en nieuw. De unieke charme van het gebouw zorgde ervoor dat deelnemers zich thuis voelden en dat er een vertrouwde, aangename sfeer heerste.

Resultaten

Volgens Cezanne Spaapen, projectmanager evenementen bij The Oval Office, was het evenement “professioneel speels”, net als Google. De gasten voelden zich op hun gemak, de keynote-sprekers hadden interactie met het publiek en de gasten netwerkten en legden contacten tijdens de pauzes.

“Het kwam allemaal mooi samen: het concept, de locatie, de styling, de inhoud… zelfs het weer was mooi! Alles viel precies op de juiste plek.”

Cezanne Spaapen, projectmanager evenementen @ The Oval Office, de officiële evenementenpartner van Google

In het kort

  • Exclusieve verhuur van het gehele gebouw
  • 350 deelnemers
  • Prachtig uitzicht op de gracht
  • Een aangename, gastvrije sfeer

Voor meer informatie over het houden van uw zakelijke evenement in een van de locaties van Amerpodia vult u ons formulier in, of neemt u telefonisch contact op: +31 20 589 16 80

Laura

Sales & Events Manager

Wil je een evenement bij ons organiseren?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.