Questions? Give us a call: +31 20 589 16 95

Rondje van de zaak | Terugblik: dinsdag 14 april

Live vanuit Felix Meritis; #rondjevandezaak! Een wekelijks programma wat makkelijk te volgen is vanuit jouw bank, gelanceerd door The Hospitalitist. Deze programma’s bestaan uit verschillende Webinars, een rondetafelsessie live vanuit ons pand Felix Meritis en een live Talkshow vanuit Capital C.  En natuurlijk gehost door de inspirerende professionals: Maarten Wessels en Robert Daverschot. Waarom #rondjevandezaak? Het volgen van de Webinars is geheel kosteloos en een klein cadeautje van ons naar jou!

In de afgelopen livestream van dinsdag 14 april werd besproken hoe je in de huidige situatie rondom het Corona virus de gast toch aan je kunt binden en boeien zonder dat deze fysiek aanwezig is. Hierin werden veel alternatieven besproken en de professionals bespraken het onderwerp met de blik op hun ervaringen. Dit waren de sprekers:

Hans Steenenbergen

Hans Steenenbergen is trendwatcher, journalist, columnist en veelgevraagd presentator en moderator van congressen. Hij is sinds 2009 co-founder en hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine en door de vakjury uitgeroepen tot ‘best specialist trendwatcher of the year, in de categorie food’.

Maartje Nelissen

Maartje Nelissen is binnen haar bedrijf Food Line-up Chief Flavor. Ze bewaakt de wil voor verandering en de duurzame missie van het bedrijf. Zo is ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor projecten als Brasserie 2050 op Lowlands festival. Daarnaast heeft Maartje tevens de ‘zakelijke evenementen tak’ binnen het bedrijf opgezet.

Claire van Campen

Claire van Campen is momenteel algemeen manager bij American Hotel Amsterdam. Dit is het eerste ‘hard rock hotel’ in Amsterdam. Hiervoor was Claire de hospitality director van KIT Hospitality. KIT (Royal Tropical Institute) is het onafhankelijke expertisecentrum waarbij onderwijs, interculturele samenwerking en gastvrijheid dat gericht is op duurzame ontwikkeling centraal staat.

Robert Guijt

Robert Guijt is de oprichter van DRIVE. Verder heeft hij veel ervaring in het ontwikkelen en aansturen van de day-to-day business in organisaties als de Nederlandse Opera & ballet, Nyenrode University, het Olympisch Comité van Barcelona en Koninklijk Theater Carré en DeLaMar Theater. Binnen deze organisaties staat klantenbinding centraal.

(Hans Steenenbergen linksboven, Claire van Campen rechtsboven, Maartje Nelissen linksonder, Robert Guijt rechtsonder)

Baal je dat je deze livestream hebt gemist? Geen zorgen, want de livestream is terug te kijken via de link.