Questions? Give us a call: +31 20 589 16 95

Thuis genieten van wijnen van Restaurant Felix

In de zoveelste week van de quarantaine hebben we inmiddels de lokale wijnboutique wel gezien en beginnen we meer en meer die speciale wijnen van ons lievelingsrestaurant te missen. Herkenbaar? Met Felix | Finest Wines haal jij de bijzondere wijnen van Restaurant Felix in huis. Zo komen we die laatste weken ook wel door!

Felix | Finest Wines bestaat uit twee collecties van wijnen die Sommelier Saskia Smeenk met liefde heeft samengesteld. Het is compleet in de stijl van Restaurant Felix. Denk aan wijnen met een puur, elegant en/of zuiver karakter, allemaal met een twist. Handige bijkomstigheid: ze passen allemaal bij de Felix | FLEX 3 gangen menu’s. Daarnaast zijn er ook alcoholvrije alternatieven.

Selectie van Felix Meritis en Momenten van geluk

Er zijn twee wijncollecties. Met ‘Selectie van Felix Meritis’, heb je voor 60 euro een proeverij in huis. De tweede wijncollectie genaamd ‘Momenten van geluk’ bestaat uit originele en diverse wijnen, de pareltjes van de kaart. Deze collectie is 90 euro. Wil je mee worden genomen in een verhaal over de wijnen en toch graag een beetje de beleving van Restaurant Felix thuis krijgen? Bij iedere wijncollectie krijg je een video waarin Saskia met al haar flair, enthousiast vertelt wat jouw bestelling precies bevat.

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij graag een collectie uitproberen? Bestel de wijncollectie naar keuze via de site van Restaurant Felix.