Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Steun de culturele programmering!

Onze huizen vormen samen een culturele familie. We maken publieksprogramma's om mensen nieuwe inzichten te geven en maatschappelijke thema's aan te kaarten. Je kan onze programmering extra steunen door een kleine donatie te doen bij het kopen van een kaartje voor een programma óf je kunt een vergadering, congres of diner organiseren in een van onze huizen. Met de inkomsten uit zaalverhuur bekostigen wij onze culturele programma's.

Rode Hoed

Ooit was de Rode Hoed een schuilkerk, nu zijn we een safe haven voor kritische en nieuwsgierige denkers en doeners. Hier vinden voorlopers van maatschappelijke tendensen een onafhankelijk podium.

Ga naar Rode Hoed

De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde is een huis voor taal in de ruimste zin van het woord. Samen met meestervertellers en taalkunstenaars bekijken we zowel de schoonheid van de taal als haar maatschappelijke weerklank. Van spoken word tot poëzie, van taal als groepsidentiteit tot de evolutie van woordgebruik: alle uithoeken van taal verkennen we.

Ga naar De Nieuwe Liefde

Felix Meritis

Felix Meritis is het huis voor de nieuwsgierige mens waar ruimte geboden wordt voor kennisdeling, prikkelende experimenten, nieuwe perspectieven en slimme oplossingen om de complexiteit van vandaag te duiden en na te denken over de toekomst. We programmeren rondom de thema's Tech, Ondernemerschap, Wetenschap en Kunst.

Ga naar Felix Meritis