Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Felix Meritis

Zuilenzaal

Statig en historisch

De Zuilenzaal is uiterst geschikt voor diners, congressen, presentaties, conferenties, feesten en zelfs bruiloften. De ramen die bijna tot de vloer komen zorgen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht op de grachten. Ook kan de ruimte volledig verduisterd worden. Door de technische mogelijkheden en flexibiliteit in opstellingen kan de zaal volledig eigen worden gemaakt. Het unieke aan deze zaal zijn de oude traditionele elementen die nog in originele staat zijn gebleven zoals de onbehandelde pilaren, boekenkasten en de beelden van de goden Mercurius en Apollo. Bij het huren van deze zaal krijgt jouw evenement daardoor nog meer karakter.

1e Verdieping | 205m2

200 pax

150 pax

80 pax

120 pax

30 pax

Eigenschappen, faciliteiten en service

De Zuilenzaal is de populairste zaal van Felix Meritis. De combinatie van een prachtige setting met uitzicht over de gracht maakt deze zaal zeer gewild. Na de verbouwing is de ruimte getransformeerd naar eisen van deze tijd.

Prachtig uitzicht over de gracht
Zeer sfeervolle setting
Hoogstaande technische faciliteiten (licht en geluid)
Wifi voor alle gasten

Calvin

Sales & Events Manager

Geïnteresseerd in Felix Meritis?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Maak van deze zaal een Livestream Studio

Van presentatie, seminar tot aan ronde tafel gesprek: je bereikt je publiek online. De Livestream Studio maakt dit mogelijk. De apperatuur is in alle vier de huizen en in verschillende opstellingen beschikbaar.