Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Felix Meritis

Husly Lounge

Luxe en lounge

Je zou het niet zeggen als je deze funky loungebar ziet, maar dit was voorheen een kantoorruimte en opslag. Door het gigantische daklicht, hebben we deze ruimte een nieuwe bestemming kunnen geven. De Lounge is, na een namenwedstrijd in de krant Het Parool, eervol vernoemd naar de architect van Felix Meritis: Jacob Otten Husly.

De Husly Lounge is perfect voor borrels, feesten, diners en als lounge area. Tijdens de renovatie is er extra focus gelegd op zoveel mogelijk daglicht deze ruimte binnen laten. Met als resultaat een geweldig uitzicht op de Amsterdamse grachten van verschillende kanten in de ruimte. Het strakke interieur doet het erg goed voor iedereen die voor een warme sfeer gaat zonder dat de ruimte veel extra’s nodig heeft. En het geel, hout en goud doet het heel goed op foto’s! Zo kan jij jouw gasten in stijl ontvangen met een drankje, hapje of cocktail.

4e Verdieping | 180m2

120 pax

16 pax

Husly Lounge

Eigenschappen, faciliteiten en service

Een loungeruimte met veel daglicht en een volledig ingericht warm interieur. En nog beter: een mooi uitzicht op de Amsterdamse grachten. Een zeer prettige plek om jouw gasten in stijl te ontvangen met een hapje, drankje of cocktail.

Vaste bar met tap en espresso apparaat
Moderne zaal
Sfeervol
Ruimtelijk opgezet
Uitzicht over de grachten van Amsterdam
Diverse opstellingen mogelijk
Wi-Fi

Calvin

Sales & Events Manager

Geïnteresseerd in Felix Meritis?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Maak van deze zaal een Livestream Studio

Van presentatie, seminar tot aan ronde tafel gesprek: je bereikt je publiek online. De Livestream Studio maakt dit mogelijk. De apparatuur is in alle vier de huizen en in verschillende opstellingen beschikbaar.