Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Felix Meritis

Teekenzaal

Ruim en licht

Oorspronkelijk werd de Teekenzaal ontworpen voor het Departement van Tekenkunde, waar modellen poseerden en stillevens werden vormgegeven. Nadat een deel van Felix Meritis werd getroffen door een brand heeft deze zaal een compleet nieuw en fris karakter gekregen.

De Teekenzaal is uiterst geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, congressen, break-outs en presentaties. Uniek is de mogelijkheid om deze ruimte in tweeën te splitsen, waardoor de zalen afzonderlijk van elkaar te programmeren zijn. Deze vlakverdeling is grafisch ook goed te zien aan het strakke design van de ruimte. Daarnaast dienen de ‘vellen papier’ aan het plafond niet alleen als finishing touch van het concept maar ook als akoestische ondersteuning om het geluid goed helder te maken. Door de grote ramen voelt deze zaal licht en ruimtelijk aan waardoor je kan genieten van een prachtige uitkijk op Amsterdam.

3e Verdieping | 200m2

135 pax

135 pax

80 pax

70 pax

30 pax

Eigenschappen, faciliteiten en service

De Teekenzaal is een zeer prettige praktische lichte zaal. De techniek is gebruiksvriendelijk en zo ingericht dat je makkelijk je laptop kunt aansluiten en een presentatie kan geven of het geluid en licht kan bedienen.

Uitgebreide audio- en videomogelijkheden
Makkelijk op te delen in twee ruimtes
Plug-and-play presentatie mogelijkheden
Prachtig uitzicht
Daglicht van 3 kanten
Wi-Fi
Flexibele opstellingen mogelijk

Calvin

Sales & Events Manager

Geïnteresseerd in Felix Meritis?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Maak van deze zaal een Livestream Studio

Van presentatie, seminar tot aan ronde tafel gesprek: je bereikt je publiek online. De Livestream Studio maakt dit mogelijk. De apparatuur is in alle vier de huizen en in verschillende opstellingen beschikbaar.