Questions? Give us a call: +31 20 589 16 95
Request a quote

Rondje van de zaak

Het panelgesprek voor de professional uit de horeca- en evenementenbranche

De veelbesproken samenwerking tussen The Hospitalitist en Amerpodia, gaat door! Nu de eerste schok van corona begint te stabiliseren, beginnen we langzaam de blik op de toekomst te richten. Wat is het ‘nieuwe normaal’ en hoe zorg je dat je als bedrijf bestaansrecht behoudt? Gastheer Robert Daverschotde gaat met een panel van professionals uit de evenementen en horecabranche in gesprek hierover. Iedere kwartaal komt er een live editie. Wat je kunt verwachten? Meer gasten, meer diepgang en meer informatie die voor jou toepasbaar is. Staat het in je agenda?

Robert Daverschot
Robert Daverschot

Gastheer Robert Daverschot kent de markt door en door. Als de eerste hotelmanager van een Nederlands citizen M hotel op Amsterdam Airport en als adviseur bij communicatiebureau Sendsteps leerde hij de markt kennen. Inmiddels heeft hij zijn jaren van ervaring gestopt in zijn werk als zelfstandig dagvoorzitter, online moderator en speaker coach. “Als hotello vind ik het, ondanks deze uitdagende weken, een feest om samen met mijn panel  “gastvrijheid” volop weer in de schijnwerpers te zetten. Juist nu. Meer dan ooit gaan we gastvrijheid weer [her]waarderen!”

 


 

De eerst volgende editie is op woensdag 27 mei, live vanuit de Zuilenzaal van Felix Meritis. De gasten zullen later bekend worden gemaakt.

Kijk live mee