Direct telefonisch contact: +31 (0) 20 589 1680

Feest

Van luxe feest, cocktailparty, bedrijfsfeest, award-uitreiking tot dansen op een huwelijk met een DJ of live band, wij hebben het al vaak georganiseerd en helpen jou hier ook graag mee! We kunnen de gehele aankleding verzorgen in het thema van jouw feest en natuurlijk verzorgen we ook het gehele cateringconcept. Op verzoek stelt ons team van professionele producenten, technici en cateraars je feest samen en zorgt voor ieder detail.

Doordat onze gebouwen allemaal dicht bij de grachten liggen, is het mogelijk verschillende onderdelen, bijvoorbeeld diner en award-uitreiking op verschillende locaties te organiseren! 

Hulp nodig? We helpen je graag!

50-500 personen

Amerpodia biedt een scala aan opties voor ieder feest, vanaf 50 personen. Met vier prachtige gebouwen tot onze beschikking, kunnen we voldoen aan al je behoeftes op het gebied van een feestelijk evenement. Je evenement verdient het beste: Daarom zullen we nauw met je samenwerken om er voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Feestelijke inspiratie

Iets anders organiseren?

Zakelijk Evenement

Internationale gasten die kennis delen? Break out sessies om tot nieuwe ideeën te komen? Plan een zakelijk evenement.

Receptie

Een feestelijke receptie of sobere afscheidsceremonie? Wij zorgen ervoor dat jouw receptie volgens jouw wensen verloopt.

Congres

Met klanten die al 10 jaar lang hun jaarlijkse congres bij ons organiseren, hebben we behoorlijk wat ervaring die we graag inzetten voor jouw congres.

Presentatie of lancering

Wij zorgen dat jouw boodschap goed overkomt.

Diner

Laat onze chef-kok Henri Musch een heerlijk diner voor jouw gasten verzorgen.

Feest

Van cocktailparty, bedrijfsfeest, award-uitreiking tot dansen op een huwelijk.

Vergadering

Compleet geregeld vanaf €47,50 p.p.

Iets te vieren?

Op zoek naar een prachtige feestlocatie? Wat je ook wilt vieren en in welke vorm, we denken graag met je mee.