Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Offerte aanvraag

Feest

Van luxe feest, cocktailparty, bedrijfsfeest, award-uitreiking tot dansen op een huwelijk met een DJ of live band, wij hebben het al vaak georganiseerd en helpen jou hier ook graag mee! We kunnen de gehele aankleding verzorgen in het thema van jouw feest en natuurlijk verzorgen we ook het gehele cateringconcept. Op verzoek stelt ons team van professionele producenten, technici en cateraars jouw feest samen en zorgt voor ieder detail.

Doordat onze prachtige gebouwen allemaal aan de grachten liggen, is het mogelijk verschillende onderdelen, bijvoorbeeld diner en award-uitreiking op verschillende locaties te organiseren! 

Hulp nodig? We helpen je graag!

Amerpodia / Compagnietheater / Grote Zaal

50-500 personen

Amerpodia biedt een scala aan opties voor ieder feest, vanaf 50 personen. Met vier prachtige gebouwen tot onze beschikking, kunnen we voldoen aan al je behoeftes op het gebied van een feestelijk evenement. Je evenement verdient het beste: Daarom zullen we nauw met je samenwerken om er voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Feestelijke inspiratie

Laura

Sales & Events Manager

Weet je al wat je wilt organiseren?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Iets anders organiseren?

Hybride Event

Online of offline? Met Hybride Events kan het beide!

Vaararrangement

Vergaderen op een prachtige locatie in hartje Amsterdam en afsluiten met een vaarttocht over de grachten?

Bruiloft

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Amerpodia.

Livestream

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Amerpodia.

Receptie

Een feestelijke receptie of sobere afscheidsceremonie? Wij zorgen ervoor dat jouw receptie volgens jouw wensen verloopt.

Congres

Met klanten die al 10 jaar lang hun jaarlijkse congres bij ons organiseren, hebben we behoorlijk wat ervaring die we graag inzetten voor jouw congres.

Presentatie of lancering

Wij zorgen dat jouw boodschap goed overkomt.

Diner

Laat onze chef-kok Henri Musch een heerlijk diner voor jouw gasten verzorgen.

Feest

Van cocktailparty, bedrijfsfeest, award-uitreiking tot dansen op een huwelijk.

Vergadering

Compleet geregeld vanaf €49,50 p.p.