Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80
Offerte aanvraag

Receptie

Geef je receptie net dát beetje extra met onze unieke locaties. De aanleiding kan heel feestelijk zijn, bijvoorbeeld bij een personeelsfeest, promotie of zelfs een bruiloft. Echter ook een afscheid kan de reden zijn om een mooie receptie te organiseren. Of je nu een receptie voor 30 of 300 mensen organiseert: wij zorgen voor een passende sfeer door middel van de juiste aankleding, op maat gemaakte catering, en ontvangst.

OosterhuiszaalCafe and Foyer in Rode Hoed, Grote ZaalZuilenzaalCafe en Foyer in Compagnietheater, Grote ZaalFoyer, en Serre in De Nieuwe Liefde zijn perfecte ruimtes voor iedere receptie.

Hulp nodig? We helpen je graag!

Amerpodia / Rode Hoed / Oosterhuiszaal / Foto: thiemihigashi.com

Wij zorgen ervoor dat jouw gasten niks tekort komen. Verschillende soorten hapjes en drankjes die perfect aansluiten bij het thema of de aanleiding van jouw receptie. Dit kan bijvoorbeeld sober en ingetogen zijn of juist feestelijk en uitbundig. 

Inspiratie

Dennis

Sales & Events Manager

Weet je al wat je wilt organiseren?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Iets anders organiseren?

Hybride Event

Online of offline? Met Hybride Events kan het beide!

Vaararrangement

Vergaderen op een prachtige locatie in hartje Amsterdam en afsluiten met een vaarttocht over de grachten?

Bruiloft

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Amerpodia.

Livestream

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Amerpodia.

Receptie

Een feestelijke receptie of sobere afscheidsceremonie? Wij zorgen ervoor dat jouw receptie volgens jouw wensen verloopt.

Congres

Met klanten die al 10 jaar lang hun jaarlijkse congres bij ons organiseren, hebben we behoorlijk wat ervaring die we graag inzetten voor jouw congres.

Presentatie of lancering

Wij zorgen dat jouw boodschap goed overkomt.

Diner

Laat onze chef-kok Henri Musch een heerlijk diner voor jouw gasten verzorgen.

Feest

Van cocktailparty, bedrijfsfeest, award-uitreiking tot dansen op een huwelijk.

Vergadering

Compleet geregeld vanaf €49,50 p.p.