Direct telefonisch contact: +31 20 589 16 80

Diner

Van een intiem teamdiner of ander zakelijk diner in een van de stijlkamers tot een grote gala-avond: geniet van een diner in een van de prachtige historische locaties van Amerpodia. Het is ook mogelijk om na een intensief congres of zakelijk evenement op de boot te stappen en dan op een van onze andere locaties van het diner te genieten. Onze technici en producenten zorgen voor verlichting en decoraties om een ​​warme, gastvrije sfeer te creëren. Wij helpen je graag om het perfecte diner voor jouw gasten te organiseren.

Amerpodia heeft een eigen cateringteam met chef-kok Herni Musch aan het roer dat de heerlijkste gerechten op tafel tovert. We hebben standaard dinerarrangementen; sitdown dinner van drie-gangen en een walking dinner van vijf-gangen. Een gepersonaliseerd cateringconcept, passend bij jouw wensen is ook mogelijk. Food inspiratie opdoen? Bekijk de banquetingmap

Standaard diner mogelijkheden

  • Sitdown dinner:
    3 gangen
    vanaf € 55 per persoon
  • Walking dinner
    5 gangen
    vanaf € 63 per persoon

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 50 personen en is inclusief horecapersoneel en meubilair maar exclusief zaalhuur en aankleding. Voor meer informatie over onze prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie

Laura

Sales & Events Manager

Weet je al wat je wilt organiseren?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Iets anders organiseren?

Hybride Event

Online of offline? Met Hybride Events kan het beide!

Vaararrangement

Vergaderen op een prachtige locatie in hartje Amsterdam en afsluiten met een vaarttocht over de grachten?

Bruiloft

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Amerpodia.

Livestream

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Amerpodia.

Receptie

Een feestelijke receptie of sobere afscheidsceremonie? Wij zorgen ervoor dat jouw receptie volgens jouw wensen verloopt.

Congres

Met klanten die al 10 jaar lang hun jaarlijkse congres bij ons organiseren, hebben we behoorlijk wat ervaring die we graag inzetten voor jouw congres.

Presentatie of lancering

Wij zorgen dat jouw boodschap goed overkomt.

Diner

Laat onze chef-kok Henri Musch een heerlijk diner voor jouw gasten verzorgen.

Feest

Van cocktailparty, bedrijfsfeest, award-uitreiking tot dansen op een huwelijk.

Vergadering

Compleet geregeld vanaf €49,50 p.p.